Jobba på Advicon

JOBBA HÄR

Vi talar gärna om Advicon som ett lag. En grupp där teamwork och förmågan att komplettera varandra är viktigare än individuell skicklighet. Motiverade medarbetare som trivs är det som gett oss en utmärkt start som företaget, och nyckeln till att fortsätta växa.

Vår ambition har hela tiden varit att bygga ett företag där alla känner sig delaktiga och vågar tror på att lyssna på idéer. Medarbetarna är och förblir vår främsta tillgång. Det är vi noga med att säga och visa. Från deras kommentarer att döma, gillar de Advicon tillbaka.

  • ”Advicon är opretentiöst, välkomnande och med äkta driv och vilja att lösa kundernas problem.”
  • ”Advicon är ett företag där jag kan forma min egen framtid.”
  • ”En arbetsgivare med intressanta kunder och som lyssnar på medarbetarnas idéer.”
  • ”Efter flera år på ett multinationellt företag sökte jag förändring. I Advicon hittade jag en plats där jag kan göra skillnad och där min åsikt spelar roll.”
  • ”Ofta saknar små konsultföretag en stark vi-känsla. Advicon är annorlunda. Det är ett personligt företag där medarbetarna är sedda och uppskattade.”

Välkommen till Advicon

Vi letar alltid efter nya talanger som tror på det vi står för, och samtidigt kan göra helheten ännu vassare. Är du Advicons nästa lagkamrat?

Du ser lediga positioner i listan nedan, men du är också varmt välkommen att skicka en spontanansökan till rekrytering@advicon.se

Principerna som definierar Advicon och vårt arbete

Vi är noggranna med de gemensamma riktlinjer som styr vårt arbete. Samtidigt som vi uppmuntrar individuell kompetens och karaktär, är det centralt att vara konsekvent och professionell. Dessa lika enkla som viktiga riktlinjer sammanfattas i Advicons kärnvärden.

Vi agerar i en bransch som, ofta på goda grunder, är utskälld för att vara för komplex, rentav obegriplig med sin terminologi, förkortningar och teknik. I andra fall blir mängden floskler ofrivilligt komisk.

Vi strävar alltid efter tydlighet. Att tala så att kunder förstår kan tyckas självklart, men vi får ofta uppskattning just för denna egenskap. Det är inte alltid lika populärt att vara raka och tydliga, men i längden tror vi alltid på att tala klarspråk – snarare än att säga det vi tror kunden vill höra.

Om vi låter en smula självgoda ber vi om ursäkt. Vi hoppas att det inte misstas för arrogans. Tro oss när vi säger att vi är en grupp yrkesmän och -kvinnor med ödmjukhet så det räcker och blir över. Däremot är vi ordentligt stolta över den knivskarpa kompetens och erfarenhet som vi har samlat under namnet Advicon. Den är det största enskilda skälet till vår framgång, vår tillväxt – och vårt grundmurade tro på att vara det rätta valet för våra kunder.

Att kunna mycket är en sak. Att använda den kunskapen på rätt sätt är i mångt och mycket en större konst. Vi gillar att röra oss framåt, att prova nytt. Det innebär ibland att välja den osäkra vägen, att satsa på en okonventionell lösning. Även om de besluten medför en större risk, är det ofta dem som blir mest utvecklande i slutänden. Inte bara för oss, utan även för kunden. Så strävan att utvecklas är drivande, snarare än ogrundad våghalsighet, är vår övertygelse – mod lönar sig.

Lediga tjänster

Job Posting Title Location Department Date
Testare Lund Konsult september 4, 2018
Programmerare Lund Konsult april 11, 2018
Projektledare Lund Konsult april 11, 2018

Kontakta oss för en spontan diskussion eller ett djupare samtal!